Avem o soluție și pentru cei care, au pasiunea de a decora!

suprafața de teren 500mp
imobil stadiu ,”la rosu” compus din fundație, zidărie parter, placă beton peste parter, zidărie etaj, placă beton peste etaj, astereală, acoperiș din tablă și sisteme de scurgere.
caramidă Soceram Duroterm 290/240/188, cea mai bună caramida din România!!!
acoperiș Blachotrapez – Germania
gard împrejmuitor
toate utilitățile trase direct pe lot (curent, gaz, apă, canalizare)

Beneficiile achiziției unei case în Bella Casa Residence

Ești în căutarea unei locuințe cu costuri de funcționare reduse și confort sporit? Ai ajuns unde trebuie!

Aer curat și liniște
O oază de sănătate în viata ta! Complexul se află poziționat între două păduri mature.

Cotă indiviză drum
Cota indiviză de teren aferentă drumului de acces ce revine fiecărui lot de casă din cadrul complexului este de 45mp/casă și este oferită în folosință GRATUITĂ de către dezvoltator, cumpărătorilor/

Raport calitate preț
La un cost final de 650euro/mp sigur vei întelege de ce trebuie să te grăbești.

Acces ultra rapid în București
Este cea mai puțin traficată rută, în doar 15 min ajungi la Piața Presei Libere, iar pentru a ajunge la Universitate ai nevoie de doar 30min. Seara, la retragere către casă, este gol.

O casă pretabilă ca business
O casă spațioasă la standarde înalte de calitate și execuție.
O casă pretabilă și pentru investitori imobiliari, cu un excelent randament mediu anual de recuperare prin închiriere – Yield 7,5%

20% Discount la Mobexpert
Cumpărând o casă de la Bella Casa Residence aveți 20% discount la Mobexpert pentru mobilare.

Vila BellaCasa

Puteți accesa planurile în format PDF și JPEG.

Vila Bella Casa, reprezintă solutia locativă ideală pentru persoanele active ce lucrează în zonele de Nord și Vest ale Bucureștiului.

Vila Bella Casa, reprezintă o unitate locativă compusă din casă propriu zisă și terenul aferent. Suprafața vilei, dispusă P+1, este de 152mp construiți incluzând și terasele (cu o suprafață utilă interioară a casei de 110mp utili), terenul având o suprafață între 250 – 500 mp. Cota indiviză de teren aferentă drumului de acces este de 45mp și este oferită în mod GRATUIT de către dezvoltator viitorilor locatari.

Vila Bella Casa are o structură de rezistentă calculată pentru cutremure de peste 8 grade Richter și este executată din grinzi și stalpi continui din beton prevazuți cu centuri și caramidă portantă Soceram 290/240/188, lider national în materie de calitate privind acest produs. Este deasemenea foarte bine izolată termic, asigurând un consum redus de energie atât pentru a se păstra răcoarea pe timp de vară cât și pentru a se încălzi iarna. În ceea ce privește materialele de finisaje, datorită experienței noastre de peste 15 ani în materie de comert de materiale pentru amenajări și finisaje, am folosit numai materiale testate de-a lungul timpului, iar mai exact, tot ceea ce este mai bun dintre acestea. Vila Bella Casa este amplasată în cadrul complexului rezidential Bella Casa Residence.

La parter se află living, dining, bucătăria, o baie, un dormitor, spații de depozitare, vestibul și terasă
La etaj se află dormitorul matrimonial cu baia proprie, plus alte două dormitoare cu o baie comună

Pod circulabil, cu lumină naturală, în care poți depozita o gramadă de lucruri sau poți amenaja chiar un minunat loc de joacă pentru cei mici, placa peste etajul 1 fiind din beton.

Programează o vizită acum! 

Localizare

Programează o vizită 

Contactează-ne acum!

Pentru a vă asigura că cele descrise de noi corespund realității, vă așteptăm într-o vizită la fața locului, iar în cazul în care veți constata ca lucrurile nu stau întocmai, vă vom despagubi cu cheltuielile aferente deplasării dvs.!


Adresa complexului rezidential: Săbăreni DJ602
Birou vanzari: Valea Cascadelor nr.19G, sector 6, București


Program vizite complex:
Luni – Vineri de la 10:00 la 18:00
Sâmbătă de la 10:00 la 13:00

Program birou vânzări:
Luni – Vineri de la 10:00 la 18:00


Telefon: 0725.392.443